Poster definitief web

Dat Stadsmuseum Hellevoetsluis een enorme verzameling heeft van objecten en een goed gevuld archief van alles wat de Hellevoetse geschiedenis te bieden heeft is nog steeds niet bij iedereen bekend.

Toch is het Stadsmuseum Hellevoetsluis – de vroeger Oudheidkamer- alweer aan haar 48 jaar van bestaan begonnen.

Met wisselende tentoonstellingen en een prachtig ingericht museum wordt door de vrijwilligers hard gewerkt om elk jaar een nieuw thema te presenteren. De expositie van dit jaar zal volledig in het teken staan van muziek.

Van Tamboers- en Pijperskorps Wilhelmina, de later Fluitclub van dhr. Bal tot aan een diversiteit aan koren, bands en solisten en natuurlijk ook muziekverenigingen zoals de Medeklinker, Voorne-Putten en Sempre Crescendo. Met beeld en geluid wordt u meegenomen door de historie van de Hellevoets muziek waarbij ook de kleding en muziekinstrumenten niet worden vergeten.

Kortom een herkenbare expositie -zeker voor iedereen de ooit lid is geweest van een vereniging in Hellevoetsluis- en zeer zeker de moeite waard om te bezichtigen.