bestuur web

Dat Stadsmuseum Hellevoetsluis nog steeds een stichting is waar veel beweging in zit blijkt wel uit het feit dat het aantal vrijwilligers het afgelopen jaar is gegroeid tot het respectabele aantal van 20 personen.

Variërend in de leeftijd van half veertig tot ruim in de tachtig, met als doel om de geschiedenis van Hellevoetsluis levend te houden maar vooral te bewaren voor het nageslacht. Natuurlijk zijn nieuwe vrijwilligers altijd van harte welkom!

Ook het bestuur is in die groei meegegaan en met trots stellen wij het nieuwe bestuur aan u voor.

Rich van Kralingen is en blijft voorzitter van het prachtige museum. De onmisbare historicus Bob Benschop is algemeen bestuurslid terwijl Leo Koster al jaren de zware taak als penningmeester heeft en dit zal blijven doen.

Nieuwelingen zijn Daniëlle Hoeben die al enige tijd meedraait als administratief medewerkster maar inmiddels al manusje van alles bestempeld mag worden en in het bestuur de taak van secretaris op zich neemt. Ook Sjaak Breeman is een enorme aanwinst voor Stadsmuseum Hellevoetsluis. Zeker zijn kennis over Nieuw-Helvoet is een waardevolle aanvulling.

Het bestuur gaat samen met alle vrijwilligers weer hard aan het werk om in mei de nieuwe exposite te kunnen laten zien met als Thema Muziek, waarin de Hellevoetse muziekgeschiedenis zichtbaar zal worden.