Ineke

Op woensdag 15 februari heeft medewerkster Ineke Betke de 1000e boektitel uit onze bibliotheek ingevoerd in onze digitale kaartenbak Cardbox.

Weggestopt in een hoekje achter in het museum, werkt Ineke als een stille kracht stug door en zoals u op de foto ziet met veel plezier!

Het Stadsmuseum heeft een uitgebreide bibliotheek met boeken over diverse onderwerpen die direct of indirect met Hellevoetsluis te maken hebben. Van alle boeken wordt de kaft gescand en deze wordt samen met o.a. de titel en de auteur, met een uniek volgnummer in Cardbox opgeslagen. Hierdoor wordt onze bibliotheek beter toegankelijk en wordt archiefonderzoek makkelijker.

Ineke kan voorlopig nog vooruit want er zijn nog genoeg boeken die nog niet in Cardbox zitten!