gedichtfoto websiteIk vroeg je enige regels, geschreven met pen op papier....

De sluitingsdatum van de gedichtenwedstrijd die is uitgeschreven door Stadsmuseum Hellevoetsluis nadert met rasse schreden. Nog een week is er de mogelijkheid om gedachten op papier te zetten en uw gedicht in te zenden.

De regels zijn onveranderd. Hellevoetsluis is het onderwerp. Het mag nooit eerder gebruikt of gepubliceerd zijn. Elke dichtvorm mag gebruikt worden en u geeft toestemming voor eventuele publicatie.

Wethouder Hans van der Velde en Leo Blok (hoofdredacteur Groot Hellevoet) zullen o.a.deel uitmaken van de jury. Er zijn meerder prijzen te winnen waaronder een mooie E-reader voor de winnaar. De prijsuitreiking is op zondag 29 november in Stadsmuseum Hellevoetsluis waar de winnende gedichten voorgedragen mogen worden.

Stuur uw gedicht met naam, adres en telefoonnummer via de mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de post naar: Gedichtenwedstrijd Stadsmuseum Hellevoetsluis, p/a Melkweg 125, 3225 VD Hellevoetsluis.

De sluitingsdatum is zondag 8 november. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.