DSCN0011 Levi Fijnekam  6 jaar  DSCN0014 Britt Raukema  7 jaar

Dat Lego echt speelgoed is waar jong en oud heel veel plezier mee kunnen hebben was bekend.

Hoeveel kinderen spelen vandaag de dag niet met de legosteentjes waar hun vader of moeder ook mee gespeeld hebben?  Ook tieners vinden het nog steeds leuk om allerlei bouwwerken te maken. Dat bleek wel toen een grote groep middelbare scholieren een bezoek brachten aan het Stadsmuseum.

Zodra de schoolopdrachten gemaakt waren was het een drukte van belang bij de Legotafel. Jammer voor hen maar ze mogen niet meedoen met de wedstrijd. Die is voor kinderen tot 12 jaar die er een leuke prijs mee kunnen winnen.

De prijswinnaars van de maand augustus zijn bij de jongste groep de 6 jarige Levi Fijnekam en in de categorie tot 12 jaar de 8 jarige Britt Roukema. Zij winnen een cadeaubon zodat ze zelfs iets moois uit kunnen zoeken in de speelgoedwinkel.

Het Stadsmuseum gaat nog twee maanden door met de wedstrijd dus nog twee keer kans om een mooie prijs te winnen. Dat kan alleen wanneer je onder begeleiding van volwassenen een bezoek brengt aan het Stadsmuseum Hellevoetsluis aan de industriehaven 8 waar je de geschiedenis van Hellevoetsluis terug kunt vinden.