legowedstrijdstadsmuseumhellevoetsluisjuli6tot12jrlegowedstrijdstadsmuseumhellevoetsluisjulitot6jr

Uit de prachtige bouwwerken die er in de maand juli gemaakt zijn voor de Legowedstrijd van de maand juli zijn deze keer twee bijzondere winaars gekozen.

Wat is nu leuker om te horen dat je als broertjes allebei een leuke prijs hebt gewonnen. In de categorie tot 6 jaar is de grote winnaar de 5 jarige Mees  Betke en in de categorie tot 12 jaar de oudste van het gezin, de 7 jarige Noud Betke. Je kunt dus wel zien dat bouwen in de familie zit. De beide jongens uit Rockanje bezochten samen met hun oma

het Stadsmuseum. Terwijl oma genoot van alle mooie oude voorwerpen, foto’s en de tentoonstelling ‘Thuis in Hellevoetsluis’ die nog tot november 2014 te bezichtigen is, konden de kinderen zich heerlijk uitleven met de enorme bak met twintig kilo aan legosteentjes.

Zo zie je maar dat een bezoek aan een museum naast leerzaam ook heel leuk kan zijn. De cadeaubon wordt naar de beide jongens opgestuurd zodat er ze zelf iets moois  van kunnen kopen.

Ben jij de volgende winnaar? Want de Legowedstrijd gaat voorlopig nog een paar maanden door! Elke maand is er in de beide leeftijdscategorieën weer een mooie prijs te winnen. Doe mee en kom – onder begeleiding van een volwassene- eens een kijkje nemen in het mooie Stadsmuseum.