winnaar legowedstrijd juni de 9 jarige joery booij uit heerjansdamJoery Booy is de winnaar van de Legowedstrijd van de maand juni 2014.

Wat is er nu leuker, dan wanneer je ouders naar de prachtige oude voorwerpen in het Stadsmuseum gaan kijken, jij je uit kan leven met lego. Heerlijk grabbelen in een bak met wel 20 kilo logosteentjes en dan juist dat steentje vinden om je eigen droomhuis compleet te maken. Door een groot aantal kinderen zijn er prachtige Lego bouwwerken gemaakt die beoordeeld zijn door een vakkundige jury.

Uit de leeftijdsgroep 6 tot 12 jaar is de 9-jarige Joery Booij uit Heerjansdam de winnaar geworden van de maand juni en heeft daarmee een cadeaubon gewonnen. In de leeftijdscategorie tot 6 jaar waren er deze maand geen deelnemers. Ook in de maand juli worden er weer twee winnaars gekozen die het leukste, gekste, grootste, mafste of kleinste huis gebouwd heeft. Er kan een leuke prijs gewonnen worden in de leeftijdsgroep tot 6 jaar en in de groep van 6 t/m 12 jaar.

Van elk bouwwerk en de maker ervan wordt een foto gemaakt. Stadsmuseum Hellevoetsluis nodigt jong (onder begeleiding van een volwassene) en oud uit om de nieuwe deelexpositie te komen bezichtigen. Joery heeft zijn prijs inmiddels via de post ontvangen.