webTrots op deze twee kanjers die beide als vrijwilliger van ons prachtige museum het zonnetje in ontvangst mochten nemen.

IMG 2661 web

Afgelopen zaterdag werd de eerste BibberGriezelTocht gehouden in de Vesting.

Stadsmuseum Hellevoetsluis, de Scouting, Lichtschip Noord Hinder, Verdedigingswerken, Droogdok Jan Blanken, Ramtorenschip Buffel en Picobello Entertainment sloegen de handen ineen en organiseerden gezamenlijk deze spannende avond. En gebibberd werd er…Was het niet van de enge acts dan was het wel door de enorme kou die er deze avond was.

groep webHet was een raar volkje wat afgelopen zaterdag Winkelcentrum De Struytse Hoeck onveilig maakte.

Toch hadden zij niets kwaads in de zin. Het was een klein voorproefje wat de jeugd op zaterdagavond 10 februari te wachten staat wanneer zij deelnemen aan de eerste BibberGriezelTocht die door samenwerking van de musea binnen de Vesting van Hellevoetsluis georganiseerd wordt.