Even zag het er naar uit dat de hele Ot & Sien spelletjesmiddag, die gehouden werd in en rond Stadsmuseum Hellevoetsluis, in het water zou vallen.

ot en sien websiteNog maar een paar dagen zwoegen in de schoolbanken en dan is het eindelijk vakantie. Ook Stadmuseum Hellevoetsluis schuift de schoolbanken voor even aan de kant en is druk bezig met alle voorbereidingen voor de Ot & Sien dag die op zondag 23 juli gehouden gaat worden.

de spiegel van de royal charles web

Een van de topstukken van het Rijksmuseum is de achterspiegel van het Engelse oorlogsschip. Een spiegel is een onderdeel van het 'achtersteven' van een schip. Aan het achtersteven zit onderaan het roer en aan beide kanten van het roer zitten geschutpoorten voor kanonnen. Vlak daarboven staat de naam van het schip. In ons geval 'Royal Charles'.