ondertekening

Een historisch moment voor Hellevoetsluis.
Onder toeziend oog van wethouder Margriet ten Brok tekenen Stichting Droogdok Jan Blanken, StadtsmuseumHellevoetsluis en Stichting Ramtorenschip Buffel, de samenwerkingsovereenkomst om uitvoering te geven aan de ontwikkelingen van het Marine Kwartier in Hellevoetsluis.

Bibbergriezeltocht2020 webDe derde editie van de BibberGriezelTocht komt steeds dichterbij...

8 februari 2020 is het weer bibberen en griezelen in de Vesting van Hellevoetsluis.
Met piraten, spoken, heksen en andere enge figuren.

Stadsmuseum Hellevoetsluis, Scouting Hellevoetsluis, Lichtschip Noordhinder, Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis, Droogdok Jan Blanken en Ramtorenschip Buffel slaan de handen ineen en organiseren gezamenlijk, alweer de derde BibberGriezelTocht door de Vesting.

Vorig jaar was een succes maar dit jaar gaat het dak eraf.

Deelname is vanaf 4 t/m 12 jaar en geheel gratis.
Schrijf je alvast in op www.bibbergriezeltocht.nl

employee 3005501 1280

Het Stadsmuseum heeft een schat aan informatie die nog niet helemaal digitaal te bekijken is.

Voor het verwerken hiervan zijn wij op zoek naar iemand die ruime ervaring heeft met Office en met name Excel.

Heb je op de dinsdag een paar uurtjes over en lijkt het je leuk om ons hierbij te komen ondersteunen?

Neem dan telefonisch contact met ons op via: 0181-390326.
Dit kan elke woensdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Wie weet tot ziens!