Logo VVBTD

 

Van 13.00 uur tot 16.00 uur worden de kinderen tot 12 jaar, met Oud-Hollandsche spelletjes mee terug genomen in de tijd waarin hun grootouders opgroeiden.

Ook kunnen zij kennis maken met snoepgoed van vroeger die voor ouderwetse prijzen verkocht worden. Ook ouders en grootouders zijn natuurlijk van harte welkom. Terwijl de kinderen spelen kunnen zij kijken of ze het touwtje springen nog niet verleerd zijn.

De kosten voor deze middag bedragen € 2,00 per kind. We starten elk heel uur met het prachtige verhaal 'Olaf verdwaalde in Liedjesland', waarbij we de muzikale begeleiding van ouders en grootouders goed kunnen gebruiken. Na de muzikale start gaan de kinderen naar buiten om een spelletjescircuit te volgen wat in samenwerking met Stichting PUSH is uitgezet.

Er worden daarnaast nog 'armeluis-koekjes, poffertjes en natuurlijk koffie en thee verkocht en is er ook de mogelijkheid Stadsmuseum Hellevoetsluis te bezoeken. Voor € 2,00 wordt u meegenomen door de geschiedenis van Hellevoetsluis. Alles vindt plaats in en om Stadsmuseum Hellevoetsluis aan de Industriehaven 8a in de Vesting.

Kijk ook eens op de website van:  logo bezoek hellevoetsluis