Zodra de schoolopdrachten gemaakt waren was het een drukte van belang bij de Legotafel. Jammer voor hen maar ze mogen niet meedoen met de wedstrijd. Die is voor kinderen tot 12 jaar die er een leuke prijs mee kunnen winnen.

De prijswinnaars van de maand augustus zijn bij de jongste groep de 6 jarige Levi Fijnekam en in de categorie tot 12 jaar de 8 jarige Britt Roukema. Zij winnen een cadeaubon zodat ze zelfs iets moois uit kunnen zoeken in de speelgoedwinkel.

Het Stadsmuseum gaat nog twee maanden door met de wedstrijd dus nog twee keer kans om een mooie prijs te winnen. Dat kan alleen wanneer je onder begeleiding van volwassenen een bezoek brengt aan het Stadsmuseum Hellevoetsluis aan de industriehaven 8 waar je de geschiedenis van Hellevoetsluis terug kunt vinden.