Uit de leeftijdsgroep 6 tot 12 jaar is de 9-jarige Joery Booij uit Heerjansdam de winnaar geworden van de maand juni en heeft daarmee een cadeaubon gewonnen. In de leeftijdscategorie tot 6 jaar waren er deze maand geen deelnemers. Ook in de maand juli worden er weer twee winnaars gekozen die het leukste, gekste, grootste, mafste of kleinste huis gebouwd heeft. Er kan een leuke prijs gewonnen worden in de leeftijdsgroep tot 6 jaar en in de groep van 6 t/m 12 jaar.

Van elk bouwwerk en de maker ervan wordt een foto gemaakt. Stadsmuseum Hellevoetsluis nodigt jong (onder begeleiding van een volwassene) en oud uit om de nieuwe deelexpositie te komen bezichtigen. Joery heeft zijn prijs inmiddels via de post ontvangen.