Deelnemers
Piraten van de Ramtorenschip Buffel, de heksen van de Heksenschool die zich in Stadsmuseum Hellevoetsluis bevindt, de Trollen van de verdedigingswerken, enge figuren die te zien zullen zijn in de donkere gangen van Droogdok Jan Blanken waar een deel van de BibberGriezelTocht zich zal afspelen maar die ook te zien zullen zijn op Lichtschip Noord Hinder en bij de Verdedigingswerken, ze waren er allemaal! Ook Frans Neijs van Picobello Entertainment heeft zich bij dit evenement aangesloten en met zijn wijze raad en enorme ervaring een welkome aanwinst voor dit trollen webevenement. En niet te vergeten de helpende handen van Scouting Hellevoetsluis die op de avond zelf hun medewerking verlenen. Honderden flyers en posters zijn er uitgedeeld door alle vrijwilligers die maar één doel hebben; kinderen maar vooral de ouders laten weten dat ze deze BibberGriezelTocht echt niet mogen missen.  

“Samenwerking en jeugd, dat waren de twee trefwoorden die steeds naar voren kwamen tijdens de eerste bijeenkomst waar gebrainstormd werd over het te houden evenement. En uiteindelijk is zo de BibberGriezelTocht tot stand gekomen. Door deze BibberGriezelTocht te organiseren kunnen kinderen samen met hun ouders, op een andere maar bijzondere manier kennismaken met de mooie musea die Hellevoetsluis rijk is”, laat de organisatie ons weten

Kippenvelgehalte
Uiteraard wordt er in verband met het te verwachte ‘kippenvelgehalte’ tijdens deze BibberGriezelTocht rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen en zal er gestart worden in heks webtwee leeftijdsgroepen. De enge tocht is voor kinderen in de leeftijd van8 t/m 12 jaar en de minder enge tocht voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Er is wel één voorwaarde waar de ouders rekening mee moeten houden en waar ook op gecontroleerd zal worden. Aan elke hand van een kind loopt een ouder/begeleider. Dit voor de veiligheid en de verantwoording die te allen tijde bij de ouders/begeleiders ligt. Voor calamiteiten zal de EHBO aanwezig zijn.

piraatje webDus wie niet bang is, en op zoek naar een leuk en spannend avontuur met de kinderen, geef je dan snel op.  Aanmelden voor de BibberGriezelTocht is tot 7 februari 2018 mogelijk. Wees er wel snel bij want er kan maar een beperkt aantal kinderen aan de BibberGriezelTocht meedoen. Inschrijven kan via de website: www.bibbergriezeltocht.nl. Voor meer informatie kunt u mailen naar . We zijn er van overtuigd dat ook de ouders onder het mom van “niet bang zijn mama” en “papa, geef mij maar een hand”, de eindstreep zullen halen. De start is om 18.30 uur en de  BibberGriezelTocht zal rond 20.30 uur gezamenlijk eindigen bij het plein voor Fort Haerlem.

piraat web

Onze dank gaat uit naar de Jumbo en Kippie die ons goed in de watten hebben gelegd. En natuurlijk Hans de Wit en Jacqueline van Soeren die het mogelijk hebben gemaakt om ons evenement te promoten in het winkelcentrum de Struytse Hoeck.