Deze tocht zal plaatsvinden op zaterdag 10 februari 2018. De start is om 18.30 uur en zal duren tot ongeveer 20.30 uur. De kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar, starten bij Ramtorenschip de Buffel en de oudere kinderen van 8 t/m 12 jaar starten bij de Verdedigingswerken. Na afloop is er een gezamenlijke afsluiting op het plein voor Kazerne Haerlem.

Voor deelname aan de BibberGriezelTocht zijn een aantal voorwaarden verbonden. Elk kind moet worden begeleid door een volwassen persoon. Dus ....één op één! Bij het inschrijven moet dat ook duidelijk zichtbaar zijn, anders kan er geen deelname plaatsvinden. Ook op de avond zelf zal daarop gecontroleerd worden. Alle verantwoording tijdens de BibberGriezelTocht ligt bij de ouders/ begeleiders. Wil je samen met je vriendje / vriendinnetje meelopen, geef je dan tegelijk op zodat daar rekening mee kan worden gehouden. Een Griezelige aankleding is een must, ook voor de ouderen. Hou je niet van verkleden laat dan op een andere manier zien dat je met de BibberGriezelTocht mee loopt, door middel van Schmink of iets geks op je hoofd.

Wat er precies gaat gebeuren zal duidelijk worden op de avond zelf. Hou er rekening mee dat er tijdens de tocht voor de oudere kinderen, enge momenten zullen of kunnen zijn. 
De BibberGriezelTocht tocht bevat leuke, lieve, lekkere en verrassende onderdelen en deelname is gratis


Opgeven kan via www.bibbergriezeltocht.nl waar het inschrijfformulier te vinden is. Wacht niet te lang want er kunnen niet meer dan 200 kinderen en begeleiders inschrijven.