FH

Stadsmuseum Hellevoetsluis is nu onderdeel van Fortresse Holland Openluchtmuseum Hellevoetsluis en krijgt binnen deze organisatie een nieuwe rol als 'Bezoekersdepot'. Binnenkort zal deze website niet meer beschikbaar zijn en zal je worden doorverwezen naar de website van Fortresse Holland. Wil je alvast meer over lezen het 'Bezoekersdepot'? Lees dan meer op de website van Fortresse Holland.

Piet Hein 700x700 2Piet Heijn Dukaten.

Koekjes om zelf te bakken.

Zoet op locatie heeft de Taart/koekjes-tas ontwikkeld.

Met inhoud van deze tas kunt u thuis de lekkerste koekjes bakken in eigen oven. Eigen gebakken koekjes was nog nooit zo gemakkelijk, echt iedereen kan het. Al heeft u nog nooit koekjes gebakken, het lukt u ook en u zult het leuk vinden en blijven doen. Alle ingrediënten zijn precies afgewogen en gelijk klaar voor gebruik. Geen gedoe meer met halfvolle verpakkingen in de kast of een dure grootverpakking waarvan u het merendeel nooit meer gebruikt. En wat dacht u er van dat u, wanneer u op visite gaat, in plaats van een bos bloemen een taart-tas cadeau geeft.

De nu al in de media geprezen Piet Heijn koekjes met (geheime) bestanddelen welke je terug brengen naar de tijd van de VOC.

Dit artikel is alleen af te halen op het Stadsmuseum Hellevoetsluis

Terug naar artikeloverzicht.

Kijk ook eens op de website van:  logo bezoek hellevoetsluis